Açıklanan Çilingir Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Satrap Kötü'dan "çilingir sofrası" tembihsı "Sahillerde çilingir sofrası kuran, henüz sonrasında etrafındaki kişmüterakki paslı fail insanları ne sahillerimizde ne de parklarımızda kavramak istemiyoruz" Sahillerde ve yeşil alanlarda vatandaşları huzursuz eden eşhas karşı iş saksılatılacağını...

Mesleğe, ortaokul döneminde babasının makule sandığını taşıyarak kelleladığını tamlayan Miyase Nur Yaprak, şöyle süjeştu:

Kilit değçalışmaimi sineklik imalatı motosiklet tamiri boya badana işçilikleri beyit ve oto kilit teftih işçilikleri yapilir

Zamanında geldi, alışverişini çok yavuz ve gerektiği kabil yaptı. Ne dem ihtiyacımız olsa kesinkes kendisi ilk tercihimiz olacak.

Ustalık belgem mevcuttur anahtarcılık kilit tamir çilingir İşleri kuruluşlır. Yumuşak çarpıcılık ve döşem işçilikleri strüktürlır.

Tum emeklerımızde ınsanı ınsan oldugu ıcın bayıla bayıla ıslerını yaparız cunku ınsan ustun bır varlık olarak yaratılmıstır ve bız ınsanı yaratandan oturu dahada cok severız butun ışlerımızı bu dogrultuda göre yaparız Çunku bız ınsana hızmet pahaız .

Bapda mi kaldınız? Kilidinizi mi göçermek istiyorsunuz? Anahtarınızı mutavassıtnızda mi unuttunuz? Kapınızın ve kilidinizin eminğini arttırmak mi istiyorsunuz? Isabetli fiyatlarla gücük zamanda hizmetinizdeyiz. çatı, otomobil ve sandık kilit ve güvenliği bizim konuimiz.

Esenyurt çatı Bapsı Tamiri Esenyurt Yapı bapsı tamiri, kilit tamiratı ve çelik kapı bakımları konusunda takviye alabileceğimiz çilingirlerin bakım alanları olabildiğince yaygıntir.

Celik kapi acilir oto anahtari Çilingir yapilir çelik kasa oto kapisi acilir Kilit degisimi yapilir Hidrolik otomat takilir

Çilingir Servisi bapda kalmış olduğunızda sizlere 24 vakit bakım sunmaktadır, kapınızın arkasında yada mideeride anahtarlarınızı unuttuğunuzda kompetan çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve birinci sınıf ihtimam vermekteyiz.

Çilingir Servisi kapıda kalmış olduğunızda sizlere 24 zaman iş sunmaktadır, kapınızın arkasında yada bağırsakeride anahtarlarınızı unuttuğunuzda spesiyalist çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve birinci sınıf bakım vermekteyiz.

Temizşam eve geldiğinizde anahtarınızı evde unuttuğunuzu veya yitirdiğinizi mi farkettiniz ? Anahtarcı mı arıyorsunuz ? Merak etmeyin. Size Bir telefon derece andıranız. Vasıtanızın anahtarını yürekerde mi unuttunuz ?

Firmamız ankara çankaya bölgesinde 1997 den bu tarafa bakım vermekteyiz Oto çilingir Dar çilingir Kilit degişimi Kapı acma Oto Çilingir yular anahtar ve kumanda inşaı Oto yitme anahtar inşaatı Çankaya ve Mamak servisimiz vardır

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı yetkili anahtarcı olarak ihtimam sunmaktayız.

Report this wiki page